Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Adina Florea acuză cenzurarea comunicatelor privind dosarul deschis lui Kovesi / Lazăr răspunde: Ați modificat Legile Justiției! 

Breaking News:
 

Raed Arafat deplânge sistemul pe care îl patronează: “Avem sute de maşini de pompieri care sunt mai vechi de 30 de ani”

Raed Arafat, liderul SMURD şi secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a vorbit despre modul în care se pregătesc autorităţile pentru dezvoltarea serviciilor de urgenţă în următorii ani.

La două luni după ce premierul Mihai Tudose anunţa că guvernul este gata să acceseze fonduri europene de 600 de milioane de euro, Raed Arafat a anunţat, miercuri, că “suntem în curs de a semna deja primele contracte”.

Printre prevederi, Arafat vrea ca “orice oraş cu cel puţin 20.000 de locuitori să aibă măcar o autoscară. Pentru că în acest moment avem chiar judeţe întregi unde nu există aşa ceva”.

Pe de altă parte, Arafat vrea înlocuirea tuturor maşinilor de pompieri care sunt mai vechi de 30 de ani. “În mare nu prea avem ce să spunem. Sunt chestii pe care le cunoaşteţi deja. Vorbim despre creşterea capacităţii de intervenţie prin înlocuirea adică tot ce are peste 30 de ani. Nu va fi simplu. Avem sute de maşini de pompieri care sunt mai vechi de 30 de ani”.

În legătură cu suma vehiculată, 600 de milioane de euro, şeful SMURD anunţă că “este o sumă reală şi am început să angajăm deja o parte din ea. Va fi adus echipament suplimentar, modern”.