KIA Exim Bank the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann
KIA Exim Bank the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann

SENAT: Proiectul care le interzice condamnaților penal să candideze la Președinție a fost respins / Tăriceanu refuză invitația lui Iohannis de Ziua Națională

Breaking News:
 

Raed Arafat deplânge sistemul pe care îl patronează: “Avem sute de maşini de pompieri care sunt mai vechi de 30 de ani”

Raed Arafat, liderul SMURD şi secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a vorbit despre modul în care se pregătesc autorităţile pentru dezvoltarea serviciilor de urgenţă în următorii ani.

La două luni după ce premierul Mihai Tudose anunţa că guvernul este gata să acceseze fonduri europene de 600 de milioane de euro, Raed Arafat a anunţat, miercuri, că “suntem în curs de a semna deja primele contracte”.

Printre prevederi, Arafat vrea ca “orice oraş cu cel puţin 20.000 de locuitori să aibă măcar o autoscară. Pentru că în acest moment avem chiar judeţe întregi unde nu există aşa ceva”.

Pe de altă parte, Arafat vrea înlocuirea tuturor maşinilor de pompieri care sunt mai vechi de 30 de ani. “În mare nu prea avem ce să spunem. Sunt chestii pe care le cunoaşteţi deja. Vorbim despre creşterea capacităţii de intervenţie prin înlocuirea adică tot ce are peste 30 de ani. Nu va fi simplu. Avem sute de maşini de pompieri care sunt mai vechi de 30 de ani”.

În legătură cu suma vehiculată, 600 de milioane de euro, şeful SMURD anunţă că “este o sumă reală şi am început să angajăm deja o parte din ea. Va fi adus echipament suplimentar, modern”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.