Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: La Parlament are loc Consiliul Național al PSD, urmat de CEx / Amnistia și grațierea, tot mai cerută la vârful partidului

Breaking News:
 

Şase migranţi sirieni, găsiţi în podeaua unei autoutilitare

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Calafat au depistat, marţi seara, şase cetăţeni sirieni ascunşi într-o autoutilitară ce transporta vată minerală, care intenţionau să intre ilegal în Romania, cu scopul de a ajunge în Germania.

Incidentul s-a produs la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, unde s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul bulgar Milanov A., în vârstă de 34 de ani, la volanul unei autoutilitare marca Fiat, înmatriculată în Bulgaria. Aceasta transporta 12 role de vată minerală din Bulgaria în Germania.

Acţionând în baza unei analize de risc, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport.

Cu această ocazie, au fost observate modificări ale platformei autoutilitarei, fiind creat astfel un loc special amenajat sub podea. În urma verificării acestuia, au fost descoperite ascunse şase persoane de origine afro-asiatică.

În cadrul cercetărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni sirieni, trei bărbaţi şi două femei cu vârste cuprinse între 23 şi 61 de ani şi un minor în vârstă de 10 ani.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno -bulgar, cetăţeanul bulgar, mijlocul de transport şi cei şase migranţi au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.