Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EXTERNE: Șoferul unui taxi a pătruns într-un grup de fani mexicani prezenți la Moscova pentru a urmări Campionatul Mondial de fotbal/ Nouă persoane au fost rănite, una dintre victime fiind în stare gravă/ Șoferul a fost reținut

Breaking News:
 

Sindicaliştii de la Lupeni au suspendat protestul început acum o săptămână

Minerii de la exploatarea de huilă Lupeni au decis, luni dimineaţa, suspendarea protestului început în urmă cu o săptămână.

sursa foto gazetadedimineata.ro
sursa foto gazetadedimineata.ro

Minerii începuseră să protesteze pe 3 ianuarie solicitând ca administraţia CEH să renunţe la măsura prin care săptămâna de lucru s-a redus la patru zile pentru personalul auxiliar şi TESA, respectarea prevederilor din contractul colectiv de muncă, asigurarea de materiale pentru lucrul în subteran şi demiterea conducerii executive a companiei.

Totuşi, minerii au decis suspendarea protestului pe motiv că “am primit solicitarea pornirii celui de-al doilea cazan la grupul energetic 3 de la termocentrala Mintia şi o iminentă punere în funcţiune a grupului 5”.

Concret, termocentralele au nevoie de cărbune pentru a produce mai mult curent electric, în condiţiile în care consumul de energie a crescut pe fondul răcirii vremii, iar minerii au decis să pună umărul la redresarea situaţiei.

Însă Vasile Păduraru şi Dorin Vezure, liderii de sindicat de la Mina Lonea şi Preparaţia Coroieşti, rămân în greva foamei. Darius Câmpean, liderul sindicatului “Muntele”, a precizat că cei doi colegi ai săi sunt într-o situaţie gravă, după şase zile de greva foamei, dar ei refuză controlul medical.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.