PENALI: Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Dragnea în dosarul Tel Drum / Tudorel Toader, presat să o sancționeze pe Kovesi / “Eu nu mi-am luat concediu anul acesta, nu-l voi lua nici de Sărbători, șa că s-ar putea să vă chem pe 31 decembrie”

Breaking News:
 

Sportivi şi militari acţionează pentru deszăpezirea instituţiilor publice din Bucureşti

După cum anunţa încă din urmă cu câteva zile, primarul general al Capitalei a decis să apeleze la toate forţele posibile pentru a realiza o deszăpezire cât mai eficientă.

csmbucuresti

Astfel, miercuri au ieşit în stradă zeci de sportivi de la CSM Bucureşti, dar şi în jur de 100 de militari de la Ministerul Apărării Naţionale.

Sportivii de la CSM Bucureşti au fost utilizaţi pentru înlăturarea zăpezii aflate în dreptul mai multor unităţi de învăţământ. Cel mai bun s-au bucurat de acţiune rugbiştii Tongia Makefu şi Sioeli Lama, sportivi care provin din Tonga, ţară unde nu prea au ocazia să se întâlnească cu un asemenea fenomen natural.

Şi cei 100 de militari au fost folosiţi în special pentru îndepărtarea zăpezii din jurul unor unităţi de învăţământ. În sectorul 5, un detaşament de 50 de militari ai Brigăzii 30 Gardă Mihai Viteazul a acţionat în zona şcolilor gimnaziale nr. 115 şi 150, iar 25 de militari ai Batalionului 96 Geniu Dr. Joseph Kruzel au intervenit pentru înlăturarea zăpezii din proximitatea Liceului Teoretic Dimitrie Bolintineanu. De asemenea, 25 de militari şi două mijloace tehnice aparţinând Batalionului 2 Infanterie Călugăreni au îndepărtat zăpada din zona Arcului de Triumf.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.