Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Tăriceanu așteaptă sentința definitivă a ÎCCJ în dosarul mărturiei mincinoase și favorizării infractorului / EXTERNE: Actorul de comedie Zelenski a câștigat alegerile prezidențiale din Ucraina / POLITICĂ: Șeful DGA o acuză pe Carmen Dan că a mințit la debarcarea lui Tudose / 

Breaking News:
 

Trimis la o intervenție, un jandarm a prins un hoț care tocmai îi spărgea boxa

Un incident desprins parcă din filmele cu Stan și Bran s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în municipiul Arad.

sursa foto aradon.ro

Un jandarm trimis la o intervenție a sesizat cum un hoț îi sparge chiar boxa lui. Vecinii s-au alertat din cauza zgomotului și au sunat de urgență la numărul unic 112.

La fața locului și-a făcut apariția un echipaj de jandarmi, iar unul dintre ei a avut parte de surpriza vieții. Oamenii legii au descoperit un bărbat care fura mai multe bunuri tocmai din boxa jandarmului.

Întrebat ce caută în boxa respectivă la o oră atât de târzie, hoțul a spus că face curat neștiind că vorbește chiar cu proprietarul boxei.

Hoțul a fost ridicat și dus la poliție unde i s-a întocmit dosar penal pentru tentativă de furt. S-a stabilit că hoțul a intrat în boxă forțând grilajul cu o șurubelniță.

0 Shares