Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EXTERNE: Șoferul unui taxi a pătruns într-un grup de fani mexicani prezenți la Moscova pentru a urmări Campionatul Mondial de fotbal/ Nouă persoane au fost rănite, una dintre victime fiind în stare gravă/ Șoferul a fost reținut

Breaking News:
 

Tudorache a inaugurat primul magazin social din cartierul Odăi (FOTO)

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a participat la inaugurarea primului magazin social din cartierul Odăi.

Conform edilului, magazinul respectiv, cu produse agro-alimentare, este destinat în special beneficiarilor locuinţelor sociale din cartierul Odăi. Aceştia îşi pot face cumpărăturile la magazinul de proximitate, primul minimarket deschis în această arie de la înfiinţarea cartierului.

Tudorache a recunoscut că “am purtat un dialog cu cetăţenii care locuiesc în zonă despre necesităţile din acest cartier. I-am asigurat că în perioada următoare se va deschide şi cel de-al doilea magazin destinat aprovizionării cu produse alimentare pentru locuitorii din cartierul Odăi”.

Înainte de a da ochii cu locuitorii din cartierul Odăi, Tudorache s-a interesat, încă o dată, de situaţia înregistrată în cartierul Pajura, unde mai mulţi locuitorii s-au plâns de faptul că faţadele unor blocuri recente renovate au fost murdărite de necunoscuţi cu grafitti-uri şi mesaje injurioase.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.