Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Ludovic Orban a fost audiat la Parchetul General / El a refuzat să se constituie parte vătămată într-o sesizare depusă de altcineva împotriva unui procuror / “Sesizarea mea este împotriva lui Dragnea și Dăncilă” / “Privește încălcarea Constituției de către cei doi”

 

Breaking News:
 

Un avion care zbura spre Dortmund a aterizat de urgență pe aeroportul din Sibiu

Un incident aviatic s-a produs, vineri dimineața, în zona aeroportului din Sibiu.

Un avion al companiei Wizz Air care tocmai decolase din Sibiu, cu direcția Dortmund, a fost obligat să se întoarcă la Sibiu după aproximativ o jumătate de oră de zbor.

Pilotul aeronavei a anunțat că, cel mai probabil, avionul a lovit o pasăre în zbor și au apărut nereguli la unul dintre motoare. Deși inițial problema nu a părut să fie una gravă, pilotul a decis că nu este cazul să riște și nu este cazul să pună în pericol viețile pasagerilor.

Avionul a aterizat din nou pe aeroportul din Sibiu, în siguranță, iar pasagerii au fost debarcați. Ulterior, zborul a fost anulat, urmând ca pasagerilor să li se ofere diferite alternative pentru a ajunge la destinație.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.