Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

DIICOT: Vâlcov, urmărit penal pentru publicarea protocolului SRI / Adina Florea că i-ar fi dat documentul, acuză o grefieră / POLITICĂ: O zi până la alegerile europarlamentare și referendum /  JUSTIȚIE: Dragnea susține că “se fac presiuni inimaginabile asupra judecătorilor” / Dacă vor rezista, nu pot decât să mă achite”

Breaking News:
 

Un tren de marfă a deraiat în Dolj. Mecanicul era beat

Un incident incredibil s-a produs, duminică dimineața, în județul Dolj.

sursa foto romaniatv.ro

Pe raza localității Cârcea, un tren cu marfă a deraiat, după ce mecanicul de locomotivă a ratat intrarea pe firul II de circulație de la viaductul Cârcea.

Trenul și-a continuat drumul pe firul I de circulație, deși firul respectiv este în lucrare și circulație este întreruptă pe el.

La un moment dat, cinci vagoane ale trenului au deraiat și au căzut într-o râpă adâncă de 20 de metri. Alte trei vagoane au rămas suspendate și au fost la un pas să se prăbușească și ele.

Vagoanele erau încărcate cu biodiesel, astfel că nu există pericolul unei explozii. Totuși, substanța respectivă a ajuns în pârâul Fântânița, iar apele au fost poluate. Autoritățile intervin cu substanțe de neutralizare pentru eliminarea pericolului.

Primele rezultate ale anchetei arată că trenul aparținea unui operator privat, iar mecanicul de locomotivă era sub influența băuturilor alcoolice.

8 Shares