Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUCUREȘTI: CGMB a respins propunerea Gabrielei Firea de decontare a carburanților / BRUXELLES: Iohannis consideră “îngrijorătoare” OUG 92 / “A fost sesizat Avocatul Poporului, aștept evoluțiile viitoare” /JUSTIȚIE: Șeful statului are rezerve în numirea Adinei Florea șefă la DNA / „Are aviz negativ de la CSM” / “Am solicitat să verifice legalitatea acestei propuneri”

 

Breaking News:
 

Un tren de marfă a deraiat în Dolj. Mecanicul era beat

Un incident incredibil s-a produs, duminică dimineața, în județul Dolj.

sursa foto romaniatv.ro

Pe raza localității Cârcea, un tren cu marfă a deraiat, după ce mecanicul de locomotivă a ratat intrarea pe firul II de circulație de la viaductul Cârcea.

Trenul și-a continuat drumul pe firul I de circulație, deși firul respectiv este în lucrare și circulație este întreruptă pe el.

La un moment dat, cinci vagoane ale trenului au deraiat și au căzut într-o râpă adâncă de 20 de metri. Alte trei vagoane au rămas suspendate și au fost la un pas să se prăbușească și ele.

Vagoanele erau încărcate cu biodiesel, astfel că nu există pericolul unei explozii. Totuși, substanța respectivă a ajuns în pârâul Fântânița, iar apele au fost poluate. Autoritățile intervin cu substanțe de neutralizare pentru eliminarea pericolului.

Primele rezultate ale anchetei arată că trenul aparținea unui operator privat, iar mecanicul de locomotivă era sub influența băuturilor alcoolice.