KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ÎCCJ: Ultimul termen de judecată în dosarul lui Dragnea / Liderul PSD a venit flancat de jandarmi / El va fi audiat de judecători / Urmează pronunțarea sentinței la instanța de fond / CSM: Kovesi și adjunctul său Iacob sunt audiați la Secția pentru procurori / Inspecția Judiciară a cerut acest lucru

Breaking News:
 

Un turist a murit pe pârtia de schi din Păltiniș

Zi tristă pe una din pârtiile de schi din stațiunea Păltiniș.

sursa foto romaniatv.net

Un turist de numai 49 de ani a suferit un stop cardio-respirator și și-a pierdut viața. Tragedia s-a produs pe una dintre pârtiile din Complexul Arena Platoș.

Informația a fost confirmată de șeful Salvamont Sibiu, care a precizat că turistul nu a mai putut  fi salvat deși la fața locului au ajuns, într-un interval de câteva minute, un echipaj de la Salvamont Sibiu și un echipaj al Ambulanței Sibiu.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a petrecut la fața locului, dar medicii exclud posibilitatea existenței unui accident și spun că turistul pur și simplu s-a prăbușit pe zăpadă în urma stopului cardio-respirator.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.