Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Încep negocierile între PE și Consiliul UE pentru şefia Parchetului European. Kovesi, favorită / POLITICĂ: Iohannis: “Sunt aproape hotărât să convoc un referendum” / Băsescu: N-aș risca pe chestiuni de justiție, CCR îți dă în cap cu cărticica (Constituția)” / JUSTIȚIE: Carmen Dan: Toade documentele din dosarul “10 august” au fost desecretizate / 

Breaking News:
 

Zeci de mii de persoane au rămas fără curent în urma ninsorilor

Zeci de mii de persoane au rămas fără energie electrică în localități din județele Buzău, Arad, Timiș și Caraș Severin, din cauza ninsorilor și viscolului din ultimele 24 de ore.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

Astfel, 42.000 de persoane din județul Arad nu au curent electric, duminică, din cauza viscolului și a ninsorilor care au afectat liniile de medie tensiune.

Peste 11.400 de locuinţe din 24 de localităţi ale judeţului Hunedoara au rămas și ele duminică fără energie electrică.

Totodată, 60 de localități din județul Timiș erau parțial sau total nealimentate cu energie electrică, duminică dimineața, fiind afectate peste 40.000 de persoane.

De asemenea, 34 de localități din județul Caraș-Severin, printre care patru orașe și stațiunea Semenic, erau fără energie electrică duminică dimineață.