Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Adrian Mutu, la un pas de revenirea în Liga I

Ajuns la aproape 37 de ani, atacantul român Adrian Mutu nu cedează şi încă are planuri mari în fotbal.

76dceac4d886197a2701c98300ad4bb4

În ciuda vârstei înaintate, Mutu încă visează să dea o ultimă lovitură în fotbal, iar singura variantă rămasă este Campionatul European din Franţa, de anul viitor.

Fotbalistul îşi doreşte să prindă lotul pentru turneul final, iar golul de senzaţie marcat în ultimul meci al actualei sale echipe de club, FC Pune City, îi dă speranţe.

Misiunea lui Mutu nu este una uşoară. Campionatul de fotbal din India se termină pe 20 decembrie, astfel că Mutu va rămâne, practic, fără contract cu mai puţin de şase luni înainte de Campionatul European.

Totuşi, Mutu anunţă că nu duce lipsă de oferte şi că din ianuarie va reveni într-un campionat din Europa. Curtat de echipe importante din Franţa şi Grecia, atacantul român este gata să renunţe la bani pentru a prinde un contract care să-i asigure posibilitatea de a evolua meci de meci.

Astfel, este foarte posibil ca Mutu să revină în Liga I. Singura condiţie pusă de fotbalist este ca echipa la care va juca să fie una care totuşi să meargă în play-off-ul Ligii I.

În acest moment lupta este încă una destul de deschisă. Astra Giurgiu, Viitorul Constanţa, Steaua Bucureşti, Pandurii Târgu Jiu, Dinamo Bucureşti, ASA Târgu Mureş, CS Universitatea Craiova, CSMS Iaşi şi CFR Cluj sunt cele nouă echipe rămase în lupta pentru cele şase locuri de play-off.

Cunoscut ca un adevărat dinamovist, Mutu ar putea ajunge în “Ştefan cel Mare”, mai ales că trupa lui Rednic are mare nevoie de un jucător pe stilul lui Mutu, care să alimenteze cu baloane utile atacantul sau atacanţii.

O altă variantă ar fi o colaborare cu Viitorul lui Gică Hagi, tehnicianul român fiind cunoscut pentru abilitatea de a relansa cariera unor jucători experimentaţi.

Nu este însă exclusă nici o aventură la CS Universitatea Craiova sau CFR Cluj. Trecutul de dinamovist îi pune sub semnul întrebării un transfer la Steaua, în timp ce caracterul vulcanic l-ar împiedica să colaboreze cu Marius Şumudică, antrenorul Astrei.

Un lucru este cert, ultima mare dorinţă în fotbal a lui Adrian Mutu este să ajungă la Euro 2016, ca jucător activ, iar selecţionerul Anghel Iordănescu l-a informat deja că uşile îi sunt deschise la echipa naţională, dar trebuie să demonstreze că merită un loc în lotul de 23.

Mutu a jucat în Liga I la FC Argeş, Dinamo şi Petrolul şi are 35 de goluri în 77 de selecţii la echipa naţională. Mutu nu a mai jucat pentru echipa naţională de mai bine de doi ani.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv