Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Alexandra Dulgheru, eliminată în turul II la Australian Open

Alexandra Dulgheru, ultima reprezentantă a României în competiţiile de simplu de la Australian Open, a fost eliminată în turul al doilea.

sursa foto Facebook Alexandra Dulgheru
sursa foto Facebook Alexandra Dulgheru

Sportiva noastră a dat piept cu nemţoaica Angelique Kerber, a şaptea favorită a turneului, şi a reuşit rareori să se ridice la nivelul adversarei, cedând în cele din urmă, cu 2-6, 4-6, după 73 de minute.

“Piti” a pus probleme reale doar în startul setului al doilea, când a condus cu 3-1, nemţoaica a revenit fără probleme, graţie plusului de forţă, de experienţă şi de agresivitate.

România rămâne, astfel, fără jucătoare sau jucători pe tabloul de simplu, dar continuăm aventura la nivel de dublu. Florin Mergea şi indianul Rohan Bopanna au trecut, cu 7-5, 6-3, de australienii Nick Kyrgios şi Omar Jasika şi vor juca în turul al doilea cu cehii Lukas Dlouhy şi Jiri Vesely.

pub-7card

Tot în turul al doilea la dublu masculin, Horia Tecău şi olandezul Jean Julien Rojer, principalii favoriţi ai competiţiei, vor da piept cu neamţul Benjamin Becker şi austriacul Dominic Thiem.

La dublu feminin, în turul al doilea, avem Raluca Olaru – Yseline Bonaventura (Belgia) versus rusoaicele Anastasia Pavlyucenkova şi Elena Vesnina (favoritele 5 ale competiţiei).

La dublu mixt, în primul tur, Horia Tecău şi americanca Coco Vandeweghe vor da piept cu cehoaica Lucie Hradecka şi polonezul Marcin Matkowski.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv