Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader anunță modificarea abia peste 10 zile, prin OUG, a recursului compensatoriu /  ACTUALITATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 26 

Breaking News:
 

Ana Bogdan, calificare spectaculoasă în semifinalele de la Bogota. Premieră istorică! Avem 6 jucătoare în TOP 70 mondial

Ana Bogdan, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din România, a obținut săptămâna aceasta o performanță extraordinară.

Ana Bogdan

Sportiva noastră s-a calificat în semifinalele turneului feminin de tenis de la Bogota (Columbia), competiție dotată cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Cotată cu șansa a șaptea la câștigarea turneului, Ana a profitat de un culoar favorabil și a ajuns în penultimul act al competiției după ce, în sferturi, a surclasat-o, cu un dublu 6-1, pe Daniela Seguel, din Chile, jucătoare venită din calificări.

Ana Bogdan și-a asigurat un cec în valoare de 11.500 de dolari și 110 puncte WTA, iar în semifinale dă piept cu Anna Karolina Schmiedlova, din Slovacia, locul 132, sportivă care, în sferturi, a profitat de abandonul Emilianei Arango, din Columbia.

Indiferent de ce mai face la turneul din Bogota, Ana Bogdan intră de luni, în premieră, între cele mai bune 70 de jucătoare ale lumii.

Acest lucru aduce o premieră și pentru tenisul feminin românesc. Vom avea șase jucătoare între primele 70 de jucătoare ale lumii: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu și Ana Bogdan.

Doar Rusia și SUA se mai pot lăuda cu asemenea performanță, câte șase jucătoare în topul celor mai bune 70 de jucătoare ale lumii, însă trebuie precizat că cele două țări au cele șase jucătoare chiar între primele 50 de jucătoare ale lumii.