Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Ana Bogdan şi Mihaela Buzărnescu, victorii româneşti în calificările de la Australian Open

Ana Bogdan şi Mihaela Buzărnescu, cele două românce prezente în calificările de la Australian Open, au acces în turul al doilea şi mai au nevoie de câte două victorii pentru a ajunge pe tabloul principal al primului Grand Slam din 2017.

Ana Bogdan
Ana Bogdan

Ambele sportive ale noastre s-au întrebuinţat din greu pentru a trece cu bine de primul tur. Ana Bogdan a avut nevoie de două ore şi patru minute pentru a reveni de la 0-1 la seturi şi a trece, cu 3-6, 6-1, 6-4, de olandeza Arantxa Rus.

Mihaela Buzărnescu a avut nevoie de două ore şi 22 de minute pentru a se impune, cu 7-5, 5-7, 6-2, împotriva sportivei Olga Govorţova, din Belarus, fost locul 35 mondial.

Pentru Mihaela urmează un meci complicat cu australianca Olivia Rogowska, o sportivă experimentată de 25 de ani şi care în fiecare an din 2009 încoace, cu excepţia anului trecut, a fost prezentă pe tabloul principal de simplu de la Melbourne.

Ana Bogdan va juca în turul al doilea al calificărilor cu o altă australiancă, Ellen Perez, o sportivă de 21 de ani, mai puţin cunoscută, care se află pe locul 630 mondial la simplu şi care nu a urcat mai mult de locul 585.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv