Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Anastasija Sevastova, principala favorită a turneului feminin de tenis de la București

Organizatorii BRD Bucharest Open au dat publicității, joi, lista cu jucătoarele care vor evolua la turneul feminin de tenis ce va începe la București pe 17 iulie.

Principala favorită a competiției a fost desemnată Anastasija Sevastova, jucătoare de 27 de ani ce reprezintă Letonia, dar care s-a stabilit la Viena.

Sevastova, locul 19 mondial, are în palmares un sfert de finală reușit anul trecut la US Open și un singur titlu cucerit în circuitul profesionist. 

Letona s-a impus în 2010 la Estoril (Portugalia), 6-2, 7-5 în finala cu Arantxa Parra Santonja (Spania), iar anul trecut a pierdut finalele de la Mallorca (3-6, 4-6 cu Caroline Garcia) și de la București (0-6, 0-6 cu Simona Halep).

Alături de Anastasija Sevastova, pe lista favoritelor se mai află Carla Suarez Navarro (Spania), Iulia Putințeva (Kazahstan), Irina Begu (România), Julia Goerges (Germania), Monica Niculescu (România), Oceane Dodin (Franța) și Elise Mertens (Belgia).

Ana Bogdan și Sorana Cîrstea sunt calificate și ele direct pe tabloul principal, în timp ce alte trei românce, Ana Bâra, Mihaela Buzărnescu și Cristina Dinu, ar urma să joace în calificările turneului dotată cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

Evident, vor fi acordate și câteva wild-card-uri, una dintre jucătoarele care ar urma să beneficieze de un asemenea avantaj urmând a fi Simona Halep, însă participare ei rămâne sub un mare semn de întrebare, mai ales dacă are șansa unui parcurs cât mai lung la Wimbledon.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv