Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Andy Murray, atac dur la Şarapova: “De ce să acordăm wild-card-uri trişorilor?”

Lumea tenisului mondial este lovită de un mega-scandal, după ce s-a anunţat că rusoaica Maria Şarapova va reveni în circuit după o suspendare de 15 luni pentru dopaj.

Revenirea Sarapovei nu este privita cu ochi buni de ceilalti sportivi implicati in circuitul de tenis

Şarapova a fost prinsă cu meldonium la ediţia de anul trecut a Australian Open. A fost suspendată şi şi-a pierdut locul în ierarhia WTA.

Acum, pentru a o ajuta să revină în top, organizatorii turneelor de la Stuttgart, Madrid şi Roma au anunţat că i-au acordat rusoaicei wild-card-uri.

Însă decizia l-a deranjat rău pe britanicul Andy Murray, liderul ierarhiei mondiale a băieţilor. Murray susţine că “nu înţeleg de ce trebuie să acordăm wild-card-uri trişorilor. Sunt de părere că ar trebui să munceşti din greu ca să revii şi că ar trebui să existe o regulă care să interzică acordarea de wild-card-uri pentru trişori, pentru tenismenii care au fost suspendaţi pentru dopaj sau implicare în pariuri”.

Pe de altă parte, Murray recunoaşte faptul că “organizatorii turneelor fac ce vor şi acordă aceste wild-card-uri unor nume celebre pentru a putea vinde mai multe bilete”.

Totuşi, Murray a lăsat să se înţeleagă că nu ar fi de acord ca Şarapova să primească wild-card pentru Wimbledon, dacă nu îşi rezolvă problema clasamentului până atunci.

“Şarapova are o şansă de a-şi îmbunătăţi clasamentul până la punctul în care nu va mai avea nevoie de un wild-card. Însă dacă nu reuşeşte acest lucru până la Wimbledon, atunci sunt convins că organizatorii se vor gândi mult şi temeinic despre ce va crede lumea şi vor lua decizia corectă pentru ei”, a fost mesajul transmis de Murray.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv