Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Astra lui Şumudică a “comis-o” la Botoşani. Victorie în inferioritate numerică!

Astra Giurgiu se menţine, cu şansă, lider în Liga I, după ce s-a impus, cu 1-0, pe terenul formaţiei FC Botoşani în primul meci din etapa a 25-a a Ligii I.

8212207f146778f83156ffc204ca380c_XL

Fără vedetele Budescu şi Gabi Enache, Astra a avut mari probleme în exprimare, mai ales în repriza a doua, după ce japonezul Takayuki Seto a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Mai experimentaţi, botoşănenii au ajuns lejer cu mingea în faţa porţii adverse, dar au ratat câteva ocazii uriaşe, gazdele trecându-şi în cont şi două bare.

Când nimeni nu mai credea, în minutul 81, Alibec a luat o acţiune pe cont propriu, a trecut senzaţional de doi adversari şi a trimis în faţa porţii adverse de unde Teixeira a punctat, din a doua încercare.

FC Botoşani – Astra 0-1 şi giurgiuvenii rămân principalii favoriţi la titlu, în ciuda problemelor existente la club. La finalul meciului, antrenorul Marius Şumudică a dedicat succesul atât lui Constantin Budescu, plecat în Liga a doua chineză, cât şi patronului Ioan Niculae, care vineri a aflat că nu poate fi eliberat condiţionat cel puţin până la sfârşitul lunii mai.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv