Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:
Joi, 23 februarie, ora 22.05, PRO TV si Dolce Sport 1

Astra lui Şumudică, meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale Europa League

Astra Giurgiu, campioana României la fotbal, joacă joi seara, în Belgia, meciul cu Genk din manşa a doua a 16-imilor de finală ale Europa League.

Budescu este marea speranta a Astrei pentru deplasarea din Belgia (sursa foto telegrafonline.ro)

În tur, la Giurgiu, a fost 2-2, astfel că belgienii au prima şansă la calificare, dar trupa antrenată de Marius Şumudică anunţă că se va bate până la capăt, mai ales că astralii au fost eroii unor rezultate foarte bune obţinute în deplasare, în condiţii dificile: 1-0 la West Ham United, în manşa a doua din play-off, după 1-1 la Giurgiu, 2-1 la Viktoria Plzen, în grupe, şi 2-1 la Austria Viena, tot în grupe.

Nemulţumit de faptul că la un meci din Belgia a fost desemnată o brigadă olandeză, Marius Şumudică speră totuşi la un arbitraj corect, dar şi ca echipa sa să profite de numeroasele absenţe din tabăra adversă, Wouters, Vanzeir, Susic, Karelis, Dewaest şi Bizot urmând să lipsească de la Genk.

Şumudică aşteaptă un rezultat “care să ne permităm să ne bucurăm toţi românii”. Culmea este că Albert Stuivenberg, antrenorul lui Genk, nu-şi pune nici el mari speranţe în acest meci şi precizează că “pentru noi ar fi un rezultat istoric să ne calificăm în optimi”.

FC Krasnodar, Schalke 04 şi Manchester United sunt primele trei echipe calificate în optimi, în urma meciurilor disputate miercuri seara. Krasnodar a trecut de Fenerbahce Istanbul (1-0 şi 1-1), Schalke 04 a trecut de PAOK Salonic (1-1 şi 3-0), iar Manchester United a trecut de St. Etienne (3-0 şi 1-0).

Joi se mai joacă:

Osmanlispor – Olympiakos Pireu (în tur 0-0)

Ajax Amsterdam – Legia Varşovia (0-0)

APOEL Nicosia – Athletic Bilbao (2-3)

AS Roma – Villarreal (4-0)

Beşiktaş Istanbul – Hapoel Beer Sheva (3-1)

Zenit St. Petersburg – Anderlecht Bruxelles (0-2)

FC Copenhaga – Ludogoreţ Razgrad (2-1)

Fiorentina – Borussia Monchengladbach (1-0)

Olympique Lyon – AZ Alkmaar (4-1)

Şahtior Doneţk – Celta Vigo (1-0)

Sparta Praga – FK Rostov (0-4)

Tottenham Hotspur – Gent (0-1)

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv