Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Atletico Madrid – Chelsea şi PSG – Bayern, meciurile de foc în UEFA Champions League. Programul complet al zilei şi televizările

Miercuri se joacă ultimele opt meciuri din etapa a doua a grupelor UEFA Champions League.

Cele mai atractive dueluri sunt cele dintre Atletico Madrid şi Chelsea Londra, respectiv Paris Saint Germain şi Bayern Munchen.

Londonezii merg la Madrid într-un moment foarte bun pentru ei. Chelsea are şase victorii şi un egal în ultimele şapte meciuri oficiale jucate, perioadă în care a înscris 21 de goluri şi a primit doar trei.

Însă oamenii lui Antonio Conte vor avea o misiune dificilă în a sparge baricada ridicată de Diego Simeone. Antrenorul lui Atletico a devenit celebru pentru tactica de a distruge meciurile în speranţa că va obţine victorii la limită, cu un număr minim de goluri înscrise.

Paris Saint Germain primeşte replica unei formaţii, Bayern Munchen, departe de forma ideală. PSG a făcut în weekend primul pas greşit din campionat, dar revine brazilianul Neymar astfel că apărătorii bavarezi vor avea viaţă grea.

Programul meciurilor de miercuri, din grupele UEFA Champions League

19.00, Qarabag Agdam – AS Roma (Telekom 2)

21.45, Anderlecht Bruxelles – Celtic Glasgow

21.45, Atletico Madrid – Chelsea Londra (Telekom 3)

21.45, FC Basel – Benfica Lisabona

21.45, ŢSKA Moscova – Manchester United (Telekom 4)

21.45, Juventus Torino – Olympiakos Pireu

21.45, Paris Saint Germain – Bayern Munchen (Telekom 1)

21.45, Sporting Lisabona – FC Barcelona (Telekom 2)

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv