Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Au început lucrările la noul patinoar “Mihai Flamaropol” (FOTO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anunțat, luni, că de la începutul lunii martie au demarat lucrările la ridicarea noului patinoar Mihai Flamaropol.

Construcția va fi ridicată în zona unde s-a aflat vechiul patinoar construit în 1952 și demolat din cauza stării de degradare în care se afla.

Noul patinoar ar urma să înghită în jur de 100 de milioane de lei plus TVA și ar trebui să fie ridicat până în toamna lui 2019, iar Gabriela Firea dă asigurări că vorbim despre o construcție ultra-modernă cu 3.100 de locuri, o parcare de 108 locuri, un centru sportiv și de agrement, dar și o suprafață incorporată de 14.000 de metri pătrați de spații verzi.

“Mă bucur să pot anunța începerea lucrărilor la patinoarul Mihai Flamaropol, un obiectiv de investiții pe care atât sportivii cât și iubitorii sporturilor pe gheață îl așteaptă de mulți ani. Când am preluat mandatul de Primar General acest proiect era blocat din cauza necesității elaborării unui nou Plan Urbanistic de Detaliu. Dupa aprobarea acestuia, anul trecut, în luna noiembrie, am obținut autorizația de construire, în ianuarie 2017 s-a dat ordinul de începere a lucrărilor, iar la această dată se execută lucrările de excavație. Am prevăzut în buget suma de 33.500.000 de lei pentru acest proiect și vă asigur că, împreună cu echipa mea, voi lua toate măsurile pentru ca ritmul în care se lucrează să fie cel pe care ni-l dorim cu toții, iar lucrarea să fie finalizată la timp. În mai puțin de doi ani, loturile naționale de hochei și patinaj ale României trebuie să se poată pregăti și antrena în condiții optime, pe un patinoar nou, dotat și echipat corespunzător și implicit să poată reprezenta România pe plan internațional”, a declarat Primarul General.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv