Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Au început meciurile din UEFA Nations League, competiția imaginată de Michel Platini

Joi seara s-au disputat primele meciuri din UEFA Nations League, cea mai nouă competiție europeană inter-țări.

Este vorba despre o competiție care are dublu rol: să elimine în mare măsură meciurile amicale și să asigure o posibilitate de calificare la Campionatul European din 2020.

Cele peste 50 de țări înscrise în competiție au fost împărțite în patru grupe valorice, astfel că nu joacă chiar fiecare cu fiecare ci formații de valori apropiate pentru a oferi meciuri cât mai echilibrate.

Joi seara, din prima grupă valorică s-a jucat un singur meci. Germania și Franța au încheiat la egalitate, 0-0, în ciuda dominației copioase a nemților care au încheiat partida cu o posesie de 57% și cu 7-3 la șuturi pe poartă.

Din a doua grupă valorică au venit și golurile. Cehia – Ucraina a fost 1-2, iar Țara Galilor a spulberat-o pe Irlanda, 4-1. Ucraina a revenit de la 0-1 și a marcat golul victoriei în minutul 93, dar a obținut o victorie meritată în Cehia având 64% posesia și 26-11 la șuturi spre poartă.

Țara Galilor a profitat de faptul că Irlanda forțează un schimb al generațiilor și a obținut cea mai categorică victorie a serii, deși vorbim despre o seară în care au mai jucat Liechtenstein sau Andorra.

În a treia grupă valorică, din care face parte și România, Norvegia a trecut fără probleme de Cipru, 2-0, iar Bulgaria a obținut o victorie surprinzătoare în Slovenia, 2-1.

Slovenia a avut 58% posesia, dar bulgarii s-au dovedit a fi extrem de eficienți transformând în gol ambele șuturi pe poartă pe care le-au avut de-a lungul întregii partide.

Din a patra grupă valorică s-au disputat patru meciuri, înregistrându-se următoarele rezultate: Kazahstan – Georgia 0-2, Armenia – Liechtenstein 2-1, Gibraltar – Macedonia 0-2 și Letonia – Andorra 0-0 (poate cea mai mare surpriză a serii).

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv