Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Australian Open: Filip Jianu, calificat la juniori în sferturi și în semifinalele de dublu – alături de Nicolas Alvarez Varona

Filip Jianu (8 ITF), cap de serie numărul 4, s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale probei de juniori, apoi în semifinalele de dublu ale juniorilor, la Australian Open.
 
 
Românul de 17 ani l-a învins în două seturi pe americanul Toby Alex Kodat (16 ani), scor 7-5, 6-3, după o oră și opt minute de joc. 
 
Pentru un loc în semifinale, Jianu se va lupta cu americanul Cannon Kingsley (17 ani, cap de serie numărul 9), care a trecut de cehul Dalibor Svrcina (16 ani, cap de serie 7), scor 6-2, 7-5. 
 
Jianu s-a calificat în semifinalele probei de dublu a juniorilor, alături de spaniolul Nicolas Alvarez Varona. 
 
Cap de serie numărul 2, echipa româno-spaniolă a trecut în sferturi de australienii Tristan Schoolkate/Dan Sweeny, cu 6-4, 6-4, în 61 de minute.
 
În semifinale, Jianu și Alvarez vor înfrunta câştigătorii din meciul Liam Draxl (Canada)/Zane Khan (SUA/N.8) – Cannon Kingsley/Emilio Nava (SUA/N.4). 
4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv