Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Birchall i-a enervat pe baronii PSD și a fost remaniată / Dana Gârbovan este propusă ministru al Justiției / Iulian Iancu este propus vicepremier pentru Economie / Fifor este propus ministru plin la Interne / Șerban Valeca este propus ministru al Educației / Iohannis îi poate respinge / PARLAMENT: Ciolacu a convocat Camera Deputaților în sesiune specială, săptămâna viitoare / ANM: Caniculă și disconfort termic în aproape toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 

Australian Open: Serena, eliminată fabulos de Pliskova în sferturi

După ce a învins-o luni pe românca Simona Halep, locul I WTA, americanca Serena Williams, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 16, a fost eliminată miercuri din sferturile de finală de jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 7, în sferturile de finală al Australian Open.

Foto: ausopen.com

Cu scorul de 6-4, 4-6, 7-5, Pliskova a revenit de la 1-5 în decisiv şi a salvat patru mingi de meci, una la scorul de 2-5 şi alte trei la scorul de 4-5.

Meciul a durat două ore şi 10 minute, iar jucătoarea din Cehia a ajuns pentru prima dată în penultimul act, la Melbourne. 

“Este cea mai mare revenire pe care am reușit-o în cariera mea”, a declarat Karolina Pliskova la finalul partidei.

Williams a spus: “Nu am făcut nimic greşit la acele mingi de meci. Am rămas agresivă. La câteva dintre ele, ea pur şi simplu a lovit liniile. La una, a servit un as, nereturnabil. Chiar am făcut tot ce puteam la acele mingi. Ea a jucat cel mai bun tenis, inlcusiv la acele lovituri”.

În turul anterior, Williams o eliminase pe Simona Halep cu 6-1, 4-6, 6-4.

În semifinale, Pliskova va concura cu japoneza Naomi Osaka, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4.

29 Shares