Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Becali e ferm: “Dacă pierd marca, ne vom numi FCS Becali Bucureşti”

Lăsat fără denumirea de “Steaua” de magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti, afaceristul Gigi Becali, patronul FCSB, a ieşit la atac.

becali-steag-steaua-emblema

Becali susţine că mai are o cale de atac şi că va merge până în pânzele albe pentru recuperarea mărcii “Steaua”, pe care consideră că are orice drept să o folosească în condiţiile unor investiţii masive efectuate în clubul de fotbal.

Totuşi, Becali ia în calcul şi varianta eşecului, caz în care anunţă că va schimba denumirea echipei. “M-am săturat de mizeriile astea. Cât să mai fiu batjocorit la mine în ţară? Mă, judecătorule, mă! Dacă m-am născut cu numele ăsta, nu poţi să-mi schimbi numele. Sunt sigur că sunt implicate serviciile militare. Asta e. Dacă pierd marca “Steaua”, ne vom numi Fotbal Club Sportiv Becali Bucureşti”, a fost mesajul transmis de afacerist.

Deşi nu are dreptul să se implice în politică din cauza condamnării la închisoare din dosarul Transferurilor, Gigi Becali nu a ezitat să comenteze în stilul său caracteristic ultimele evenimente petrecute pe scena politică din România.

“Vreţi femeie musulmană prim-ministru? Vai de capul nostru! Nu poţi aduce o femeie musulmană la conducerea ţării. Dumnezeu va da de pământ cu Dragnea. Chiar credeţi că ne mai rabdă aşa mult?”, a fost mesajul ferm al lui Becali.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv