Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Benny Adegbuyi a redevenit challenger la titlul mondial K1, în versiunea Glory

Luptătorul român Benny Adegbuyi a câştigat, sâmbătă seara, piramida de patru organizată în cadrul galei Glory 35 de la Nice (Franţa).

benny

Patru luptători au intrat în ring pentru a deveni challenger la titlul de campion mondial al greilor, centură deţinută în prezent de olandezul Rico Verhoeven.

Benny Adegbuyi, Jahfarr Wilnis şi Hesdy Gerges, respectiv trei dintre cei mai bine cotaţi luptători ai lumii în acest moment, dar şi surpriza croată Mladen Brestovac, sportiv care la momentul actual nu mai figurează între cei mai buni luptători din lume, au fost cei patru sportivi care s-au bătut pentru un nou meci cu Verhoeven.

În prima semifinală au urcat în ring Benny şi Gerges. Cei doi se mai înfruntaseră în noiembrie 2014, la Oklahoma, iar scenariul s-a repetat şi acum. Loviturile pe braţe ale lui Benny au fost mai bine punctate decât cele de picior ale lui Gerges, astfel că în final românul a obţinut victoria prin decizie unanimă.

Deşi nu este în cea mai bună formă fizică, Mladen Brestovac l-a spulberat în a doua semifinală pe Wilnis, graţie unui high-kick de zile mari şi a unui croşeu năucitor.

Chiar dacă a stat mult mai mult în ring decât adversarul său din finală, Benny a părut mai proaspăt şi a dominat clar ultimul act al piramidei. L-a năucit pe Brestovac cu combinaţiile pornite din lovituri de picior, i-a umflat ochiul, l-a umplut de sânge şi, la final, a obţinut şi aplaudezel croatului când arbitrii-judecători l-au anunţat pe român câştigător prin decizie unanimă.

Excelent pregătit fizic şi tactic, Benny Adegbuyi a fost eroul galei de la Nice şi acum se pregăteşte pentru un nou meci cu campionul mondial al greilor, olandezul Rico Verhoeven.

Va fi pentru a treia oară când Benny încearcă să-l detroneze pe Rico, însă la primele două încercări olandezul, deşi un sportiv cu un stil uşor atipic, nu i-a dat nicio şansă românului.

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv