Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Benny Adegbuyi se bate pentru a deveni challenger la titlul mondial

Luptătorul român Benjamin Adegbuyi este aşteptat să urce în ring, sâmbătă seara, în cadrul galei Glory 35 de la Nice (Franţa).

benny

Benny se luptă cu egipteanul Hesdy Gerges, într-un meci disputat la categoria grea, învingătorul având mari şanse ca anul viitor să dispute un nou meci pentru titlul mondial deţinut în prezent de olandezul Rico Verhoeven.

Ar fi pentru a treia oară în ultimii doi ani când Benny ar încerca să-l detroneze pe Verhoeven, însă până atunci românul trebuie să treacă de Gerges, un luptător exploziv, dar inconstant în special din cauza problemelor din viaţa reală.

Egipteanul are câteva victorii importante la activ, cu regretatul Sergei Lascenko, Daniel Ghiţă, Badr Hari sau Carter Williams, dar şi înfrângeri surprinzătoare la sportivi mai slab cotaţi la momentul respectiv, gen Guto Inocente sau Jahfarr Wilnis.

Benny şi Gerges s-au mai întâlnit în noiembrie 2014, la Glory 18 Oklahoma, iar atunci românul s-a impus printr-o decizie unanimă. Culmea este că şi atunci meciul era unul eliminatoriu, Benny pierzând apoi disputa de titlu mondial cu Rico Verhoeven din iunie anul trecut, de la Lille.

Devenit tată între timp, Benny spune că este mult mai motivat şi că de această dată este convins că va ajunge să câştige titlul mondial Glory.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv