Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Borussia Dortmund – Real Madrid deschide etapa a doua a grupelor UCL. Programul complet al meciurilor de marţi şi televizările

Marţi se joacă meciurile din etapa a doua a grupelor UEFA Champions League, cea mai importantă competiţie de fotbal din lume la nivel de cluburi.

De departe cel mai atractiv meci al serii este duelul dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid. Cele două formaţii se întâlnesc pentru a noua oară în ultimii cinci ani şi, ca de fiecare dată, este de aşteptat să vedem un meci spectaculos şi plin de goluri.

Nemţii vor să profite de pasa mai proastă pe care o traversează Realul şi să răzbune ultimele insuccese, Borussia câştigând un singur meci din ultimele cinci.

Însă peste toate meciul ar urma să fie marcat de problemele de efectiv din ambele tabere. La Borussia lipsesc Durm, Guerreiro, Reus şi Schmelzer, toţi accidentaţi, iar Rode şi Schurrle sunt incerţi, tot din cauza problemelor medicale.

La Real a revenit Cristiano Ronaldo, fără prea mare succes, dar lipsesc Benzema, Theo Hernandez, Kovacic şi Marcelo, de asemenea din cauza problemelor medicale.

Tottenham Hotspur, Manchester City, Napoli şi Sevilla nu ar trebui să aibă probleme în confruntările cu APOEL Nicosia, Şahtior Doneţk, Feyenoord Rotterdam şi NK Maribor.

Liverpool are o misiune dificilă pe terenul formaţiei Spartak Moscova. Beşiktaş – RB Leipzig este un meci deschis oricărui rezultat, în timp ce AS Monaco şi FC Porto se întâlnesc în reeditarea finalei din 2004, când portughezii s-au impus la pas, scor 3-0.

Programul meciurilor de marţi, din grupele UEFA Champions League 

21.45, APOEL Nicosia – Tottenham Hotspur

21.45, Beşiktaş Istanbul – RasenBallsport Leipzig

21.45, Borussia Dortmund – Real Madrid (PRO TV, Telekom 1)

21.45, Manchester City – Şahtior Doneţk (Telekom 4)

21.45, AS Monaco – FC Porto (Telekom 3)

21.45, Napoli – Feyenoord Rotterdam

21.45, FC Sevilla – NK Maribor

21.45, Spartak Moscova – FC Liverpool (Telekom 2)

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv