Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Bute nu scapă de coşmarul Froch: “Lucian este un boxer terminat”

Pe 28 noiembrie, în Quebec (Canada), boxerul român Lucian Bute se va bate cu britanicul James DeGale, campionul mondial la categoria supermijlocie, în versiunea IBF.

bute

Lucian vrea să-şi recupereze, practic, centura pe care a pierdut-o în 2012, în faţa lui Carl Froch, la Nottingham. Între timp, Froch s-a retras din activitate şi a vacantat centură, iar ea a fost obţinută de James DeGale, după ce l-a bătut pe americanul Andre Dirrell chiar pe terenul acestuia, în Boston.

DeGale îşi pune pentru prima dată centura în joc împotriva lui Bute, iar românul ştie că este ultima şansă a sa să redevină campion mondial.

Totuşi, Carl Froch, fostul său adversar, susţine că Bute n-are nicio şansă în faţa lui DeGale, chiar dacă românul va avea susţinerea fanilor.

“Lucian este un boxer terminat, astfel că va fi un meci uşor pentru DeGale. Nu poate exista decât un singur câştigător în acest meci, dar DeGale trebuie să fie convingător. Cu Dirrell a boxat foarte bine doar în trei sau patru reprize. A avut noroc. Nu se supăra nimeni dacă James pierdea acel meci. Nu pot să nu remarc că DeGale va încasa două milioane de lire sterline pentru un meci cu un Bute ruinat. Toată lumea ştie că românul este distrus de când l-am bătut eu”, a spus Carl Froch, într-un interviu pentru The Sun.

Meciul cu James DeGale va fi al 35-lea al lui Bute la profesionişti. Lucian are 32 de victorii, 25 obţinute prin knock-out, şi două înfrângeri, una prin knock-out în faţa lui Froch şi una la decizie în faţa lui Jean Pascal.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv