Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: CCR decide pe sesizarea lui Dăncilă pe tema refuzului lui Iohannis de a-i numi miniștri interimari în locul demisionarilor ALDE / Legea care sporește atribuțiile Poliției și Jandarmeriei, pe masa CCR / ANM: Vremea se răcește semnificativ / Un val de aer polar străbate țara, până vineri /

Breaking News:
 

Casillas, după operația pe cord: Mulțumesc pentru mesaje! Sunt bine!

În această după-amiază, celebrul portar al Spaniei, al Realului din Madrid și acum al lui FC Porto, Iker Casillas, a suferit un infarct la antrenamentul lui Porto, de la baza sportivă din Olival.

Mesajul lui Iker, după operația pe cord: “Sunt calm”. Asta le-a scris “sfântul Iker” prietenilor, pe Whatsapp şi Facebook Messenger, dorind ca aceştia să fie liniştiţi în legătură cu starea sa!

Potrivit ziarului portughez Abola, în timpul şedinţei de pregătire de la Porto, portarul Casillas s-a simţit rău. Iker nu şi-a pierdut conştienţa şi a fost transportat imediat la spital, unde doctorii au constatat infarctul.

Concret, Iker Casillas, în vârstă de 37 de ani, s-a prăbușit la pământ în timpul antrenamentului. El a fost transportat urgent la un spital din Porto.

FC Porto a dat în urmă cu puţine minute un comunicat, în care explică prin ce a trecut Casillas:

Iker Casillas a suferit un infarct miocardic acut în timpul antrenamentului de miercuri, ţinut la Porto Gaia Training and Sports Center, în Olival.

Şedinţa de pregătire a fost întreruptă imediat, iar goalkeeperul a fost dus la Hospital CUF Porto, unde se află şi acum.

Casillas este bine, stabil, iar problema de la inimă a fost rezolvată“, se arată în comunicatul lui Porto.

Casillas a ajuns la Porto în vara anului 2015, după ce s-a despărțit de marea Real Madrid. Fostul mare portar al naţionalei Spaniei, cu care a cucerit două titluri de campion european (2008, 2012) şi unul mondial (2010), şi-a prelungit contractul cu un an la finalul stagiunii trecute, după ce a cucerit titlul de campion al Portugaliei cu Porto.

19 Shares