Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Cel mai așteptat moment sportiv al anului va avea loc pe 26 august. Mayweather și McGregor au bătut palma pentru un meci de box

Cel mai așteptat meci de box din istorie a fost parafat pentru 26 august, americanul Floyd Mayweather, multiplu campion mondial la diferite categorii de greutate, urmând să dea piept cu Conor McGregor, marele campion din MMA (arte marțiale mixte).

Meciul va avea loc în Las Vegas și a fost parafat după ce reprezentanții celor doi au negociat aproape un an. Deși nu s-au oferite cifre oficiale, există informații conform cărora disputa va genera venituri de peste un miliard de dolari, iar cei doi luptători ar urma să încaseze cel puțin câte 100 de milioane de dolari de căciulă.

Problema este că McGregor ar urma să împartă banii cu UFC, după ce reprezentanții Ultimate Fighting Championship și-au dat acordul ca irlandezul să ia o pauză de la arte marțiale mixte pentru a trece la box.

Cert este că atât Dana White, boss-ul UFC, cât și Leonard Ellerbe, șeful Mayweather Promotions, au recunoscut la unison că toată lumea este fericită cu această afacere, din punct de vedere financiar.

Se mizează foarte mult pe spectacolul pe care cei doi sportivi, extrem de aroganți, îl vor face la conferințele de presă și evenimentele organizate până la partida în sine.

Din punct de vedere sportiv, Mayweather, mult mai experimentat pe box, pare avantajat, mai ales că americanul este neînvins în 49 de meciuri disputate până acum la profesioniști.

Totuși, nu trebuie omis faptul că Mayweather revine în ring după o perioadă de aproape doi ani, timp în care McGregor a susținut patru meciuri pe reguli de MMA.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv