Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

CFR Cluj, ca și calificată în play-off-ul Europa League

CFR Cluj, campioana României la fotbal, este aproape sigură calificată în play-off-ul Europa League,  după ce joi seara, în prima manșă din turul III preliminar, ardelenii s-au impus, cu 2-0, pe terenul formației Alashkert, din Armenia.

În ciuda rezultatului de pe tabela, trebuie precizat că partida nu a fost deloc ușoară pentru CFR-iști, gazdele având mult mai multe șuturi spre poartă, 23-10, și pe poartă, 8-4.

Totuși, plusul de experiență și de valoare individuală a făcut diferența, CFR impunându-se grație unei duble semnate de George Țucudean.

Atacantul trecut pe la FCSB și Dinamo a deschis scorul încă din minutul 5, fructificând o centrare venită de la Camora, și a închis tabela în startul reprizei secunde, când a transformat cu siguranță un penalty.

Ardelenii au avut mari probleme din cauza jocului dur al adversarilor. Cunoscută drept o echipă care joacă tare pe teren propriu, dar evoluează precum un mielușel în deplasare, Alashkert a încheiat partida cu nu mai puțin de cinci cartonașe galbene, Yedigarian, Stojkovic, Praznovsky, Romero și Grigorian fiind cu toții avertizați de centralul ucrainean Boiko.

Returul va avea loc joi viitoare, la Cluj.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv