Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

CFR Cluj și FCSB au încheiat la egalitate cel mai așteptat meci al etapei a opta din Liga I

Duminică seara, la Cluj, s-a disputat cel mai așteptat meci din etapa a opta a Ligii I la fotbal.

Campioana națională en-titre, CFR Cluj, și vicecampioana națională en-titre, FCSB, au încheiat la egalitate, 1-1, un meci în care cele două formații și-au împărțit perioadele de dominare.

FCSB a început mai bine partida și a deschis scorul în minutul 24, când Florinel Coman a profitat de o gafă imensă a defensivei adverse. Tot Coman mai ratase o ocazie uriașă înainte de gol.

Țucudean a egalat imediat după pauză și, profitând de inexplicabila cădere fizică a oaspeților, ardelenii au controlat finalul de meci, dar nu au reușit să tranșeze duelul în favoarea lor.

Grație punctului obținut la Cluj, FCSB se menține lider în Liga I, dar trupa antrenată de Nicolae Dică are doar un punct avans față de Astra Giurgiu, 2-1 la Dinamo București, Sepsi Sf. Gheorghe, 3-0 la Concordia Chiajna, și Gaz Metan Mediaș, 3-2 cu CS Universitatea Craiova.

Politehnica Iași și Dunărea Călărași stau și ele la pândă, după victoriile obținute cu același scor, 3-2. Moldovenii s-au impus pe terenul formației FC Voluntari, iar călărășenii au trecut de FC Botoșani.

Din spate poate veni puternic și Viitorul Constanța, dacă echipa lui Gheorghe Hagi câștigă, luni seara, meciul cu AFC Hermannstadt de pe teren propriu.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv