Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

CFR Cluj și FCSB dau bătăliile decisive pentru calificarea în grupele Europa League

Joi seara se joacă meciurile din manșa a doua a play-off-ului din Europa League.

Cele două reprezentante ale României, CFR Cluj și FCSB, dau bătăliile decisive pentru accederea la masa semibogaților, în condițiile în care în grupele Europa League nu se pune totuși la bătăie aceleași sume precum în grupele UEFA Champions League.

Din păcate, ambele echipe au de recuperat diferențe de câte două goluri, astfel că este posibil ca, pentru prima dată după mulți ani, să vedem fotbal european de nivel înalt doar la televizor.

Primii intră în luptă jucătorii de la CFR Cluj care, de la ora 20.00, primesc replica luxemburghezilor de la Dudelange. În tur, Dudelange s-a impus cu 2-0 la capătul unui meci pe care l-a controlat cu autoritate.

Ardelenii speră într-o revenire spectaculoasă și anunță că vor arunca în luptă toate armele grele, după ce și-au menajat titularii la ultima etapă de campionat.

Același lucru l-a făcut însă și Dudelange, formație care și-a sacrificat evoluțiile din campionat pentru a pune mâna pe banii din grupele Europa League și pentru a intra în istoria fotbalului din Luxemburg.

Șanse mai mari de a întoarce rezultatul pare să aibă FCSB, formație care, de la 21.30, primește replica austriecilor de la Rapid Viena.

Echipa antrenată de Goran Djuricin s-a impus în tur, cu 3-1, însă la capătul unui meci echilibrat și în care FCSB-ul a avut două bare.

Însă vicecampioana României trebuie să fie extrem de atentă la meciul de pe Național Arena. Obligată să atace, pentru a marca, FCSB s-ar putea expune, iar cu toții am văzut la partida tur că punctul forte al austriecilor este jocul pe contraatac.

CFR Cluj – Dudelange se vede pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și LOOK TV, în timp ce FCSB – Rapid Viena se vede doar pe PRO TV.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv