Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Claudiu Keşeru, eroul lui Ludogoreţ în grupele UCL. Încă o palmă dată lui Daum

De când a fost sărit din schemă de selecţionerul Christophe Daum pentru meciul României cu Polonia, atacantul Claudiu Keşeru, de la Ludogoreţ Razgrad, s-a pus pe marcat.

ludo

A înscris inclusiv în meciul de marţi seara, din grupele UEFA Champions League, contra englezilor de la Arsenal Londra. Şi a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren, deşi Arsenal s-a impus, scor 3-2.

Titular la bulgari, Keşeru a jucat 80 de minute. Integralist, fundaşul Cosmin Moţi nu a reuşit să stăvilească asaltul englezilor, care au revenit în joc cu o furie uluitoare, după ce Ludogoreţ a avut 2-0 în minutul 15.

Eşecul din meciul cu Arsenal, coroborat cu înfrângerea suferită de Basel, 1-2 acasă cu Paris Saint Germain, face ca englezi şi francezii să-şi asigure deja calificarea în optimile UEFA Champions League.

Cu câte un singur punct la activ, Ludogoreţ şi Basel se bat în meci direct pentru calificarea în 16-imile de finală ale Europa League.

Situaţia s-a lămurit şi în Grupa D, grupă din care Atletico Madrid şi Bayern Munchen au obţinut deja biletele pentru optimi. În runda a patra, Atletico a trecut greu de FK Rostov, 2-1, golul victoriei venind de la Griezmann în prelungiri. Tot cu 2-1 s-a impus şi Bayern Munchen pe terenul formaţiei PSV Eindhoven.

Ca şi în Grupa A, PSV şi FK Rostov au câte un punct la activ şi se bat în meci direct pentru calificarea în 16-imile de finală ale Europa League.

FC Barcelona rămâne lider în Grupa C, deşi a pierdut, 1-3, meciul cu Manchester City din deplasare. De jocul rezultatelor ar putea profita Borussia Monchengladbach, formaţie care stă la pândă, în ciuda egalului de acasă, 1-1 cu Celtic Glasgow.

Situaţie extrem de complicată în Grupa B, unde Napoli, Benfica şi Beşiktaş Istanbul se bat cu şanse aproape egale pentru calificarea în optimi. În etapa de marţi, Beşiktaş şi Napoli au încheiat la egalitate, 1-1, în Benfica a trecut de Dinamo Kiev, 1-0, ucrainenii fiind ca şi eliminaţi din cupele europene.

De remarcat că Prepeliţă a jucat toată repriza a doua a meciului Atletico Madrid – FK Rostov, înlocuindu-l pe accidentatul Erokhin. Vlad Chiricheş a rămas pe bancă la Napoli în deplasarea de la Beşiktaş.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv