Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Cod Galben de inundații în 3 bazine hidrografice din Transilvania și Banat

Până la miezul nopții de duminică spre luni, pentru 3 bazine hidrografice de pe raza județelor Alba, Bihor, Caraș Severin și Timiș a fost instituit Cod Galben de inundații, în urma ploilor în aversă căzute în ultimele zile.

Potrivit Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA), se vor înregistra scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri importante de debite și niveluri pe unele râuri din Transilvania și Banat, cu posibile depășiri ale Cotelor de atenție.

Astfel, duminică până la ora 16:00 fenomene hidrologice importante se vor produce pe râurile din bazinele hidrografice Crișul Negru — bazin superior (județul Bihor) și Arieș — bazin superior (județul Alba).

De asemenea, până la ora 00:00, pe râurile din bazinele hidrografice Timiș — bazin superior și mijlociu (județele Caraș Severin și Timiș) sunt posibile creșteri ale nivelurilor de atenție.

Aceste fenomene se pot produce cu probabilitate mai mare pe unele râuri mici din bazinul superior al Timișului, pe raza județului Caraș-Severin. 

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv