Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv din lume. Messi stă la pândă

Specialiștii Forbes au dat publicității topul celor mai bine plătiți sportivi din lume pe sezonul 2016-2017.

Iar ierarhia este dominată, ca și în sezonul precedent, de portughezul Cristiano Ronaldo, starul echipei de fotbal Real Madrid.

Cristiano Ronaldo a câștigat Euro 2016, titlul de campion al Spaniei și UEFA Champions League în ultimele 12 luni și a încheiat sezonul cu 93 de milioane de dolari câștigați.

Portughezul a obținut 58 de milioane de dolari din salariul de la Real Madrid și bonusuri de performanță, inclusiv un milion de dolari obținut de pe urma câștigării Euro 2016 cu naționala Portugaliei. Diferența de bani vine din contracte de publicitate, Cristiano Ronaldo încasând 35 de milioane de dolari pe an grație colaborărilor cu sponsorii pe care îi are.

Cristiano Ronaldo a câștigat cu 6,8 milioane de dolari mai mult decât baschetbalistul LeBron James, starul echipei Cleveland Cavaliers.

LeBron James a obținut 31,2 milioane de dolari grație performanțelor sportive și 55 de milioane de dolari din contractele de publicitate pe care le are cu Nike, Coca Cola sau Kia.

Podiumul este completat de argentinianul Lionel Messi, fotbalistul echipei FC Barcelona, care a bifat în ultimele 12 luni venituri în valoare de 80 de milioane de dolari.

Messi a făcut 53 de milioane de dolari din salariu și bonusuri sportive și doar 27 de milioane de dolari din contractele de publicitate pe care le are în special cu Adidas.

Totuși, în ultimele zile au apărut informații conform cărora Messi ar urma să-l depășească pe Cristiano Ronaldo și să devină cel mai bine plătit sportiv din lume.

Asta pentru că Messi este pe punctul de a semna prelungirea contractului cu FC Barcelona, acțiune care ar urma să-i aducă o dublare a salariului, de la 18,5 la 37 de milioane de dolari. Prin această manevră Messi s-ar apropia vertiginos de bariera celor 100 de milioane de dolari câștigați într-un sezon.

Pentru cei care se încurcă în zerouri trebuie să precizăm că portughezul Cristiano Ronaldo câștigăm, acum, în jur de 177 de dolari pe minut, iar Lionel Messi ar urma să câștige, după ce își prelungește acordul cu Barcelona, în jur de 188 de dolari pe minut.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv