Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Coaliția a amânat din nou anunțarea candidatului comun la fotoliul de primar al Capitalei / Acesta este medicul Cătălin Cârstoiu, potrivit unor surse politice / Tatăl lui Cârstoiu a fost prefect FSN de Argeș în 1990 și deputat PD în două mandate (1996-2004), apoi din nou prefect și subprefect /

Breaking News:

Cristina Neagu, nominalizată din nou la titlul de cea mai bună handbalistă a lumii

La mijlocul lunii martie, reprezentanţii Federaţiei Internaţionale de Handbal vor da publicităţii numele câştigătorilor titlurilor acordate celor mai buni handbalişti din 2016.

La categoria cea mai bună handbalistă printre cele cinci sportive nominalizate se află şi Cristina Neagu, noua achiziţie a formaţiei CSM Bucureşti.

Cristina Neagu a mai câştigat acest trofeu în 2010 şi 2015, dar acum va fi mult mai greu în condiţiile în care sportiva noastră nu a avut rezultate ieşite din comun nici cu naţionala României, nici cu echipa de club, Buducnost Podgorica.

Neagu se bate pentru trofeul acordat celei mai bune handbaliste a lumii cu suedeza Isabelle Gullden, de la CSM Bucureşti, olandeza Nycke Groot şi norvegiencele Nora Mork şi Kari Grimsbo.

Danezul Kim Rasmussen, câştigător al Ligii Campionilor cu CSM Bucureşti, este favorit să fie desemnat antrenorul anului, deşi se bate cu nume grele precum Thorir Hergeirsson, Olivier Krumbholz sau Evgheni Trefilov.

Voturile sunt aşteptate până pe 9 martie atât din partea fanilor, cât şi din partea jurnaliştilor.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv