Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

CSM Bucureşti, încă o victorie în grupele Ligii Campionilor

CSM Bucureşti, una dintre cele două reprezentante ale României în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, a obţinut, vineri seara, o nouă victorie.

sursa foto: Facebook CSM Bucuresti
sursa foto: Facebook CSM Bucuresti

Echipa noastră s-a impus fără probleme în deplasare, 30-27 cu Selgros Lublin, deşi gazdele conduceau cu 8-5 la jumătatea primei reprize. Disputa a fost însă, în mare măsură, una la discreţia CSM-ului, chiar dacă bucureştencele nu au forţat.

În condiţiile în care Selgros Lublin este codaşa grupei, formaţia poloneză părăseşte competiţia, astfel că punctele obţinute de CSM în această dublă nu vor conta în faza a doua a grupelor.

În schimb, CSM are mare nevoie de victorie în confruntarea cu Savehof de pe teren propriu, din 20 noiembrie, pentru a se asigura că merge cu cinci puncte în faza următoare a competiţiei.

În tur, CSM a făcut show în deplasare, 28-17, astfel că bucureştencele pornesc cu prima şansă şi în partida care se va disputa în Sala Dinamo.

HCM Baia Mare, a doua reprezentantă a României în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, are nevoie de victorie în meciul cu Krim de pe teren propriu, din 14 noiembrie, pentru a-şi asigura calificarea în faza a doua a grupelor.

Chiar şi aşa, este foarte posibil ca echipa din Baia Mare să meargă cu 0 puncte în faza a doua a grupelor, în condiţiile în care este greu de crezut că vicecampioana României la handbal feminin va face mulţi purici cu Larvik, în deplasare, pe 21 noiembrie.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv