Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Cupa de Gimnastică “Andreea Răducan”, transmisă live de Axis Communications

Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea, va transmite live Cupa Andreea Răducan”, o competiție de gimnastică inițiată și organizată de campioana noastră olimpică și mondială.

Evenimentul va avea loc în perioada 6-7 mai, începând cu ora 09:30, în Sala de Sport a Colegiului Tehnic A.I. Cuza din Bârlad.

Concursul este dedicat gimnastelor din categoria junioare III, de nivel 1 şi 2, cu vârste cuprinse între 8 – 10 ani.

Pentru transmiterea live a evenimentului sunt folosite 5 camere de reţea Axis şi soluţia software CamStreamer.

Dezvoltată de NetRex, aplicaţia de streaming poate fi instalată direct în camerele Axis şi permite transmisia live pe Youtube sau Facebook.

Soluţia tehnică folosită extinde capabilităţile şi funcţionalitatea camerelor de supraveghere IP. Camstreamer nu necesită o adresă IP publică, sau realizarea de anumite setări sau firewall routing.

Instalarea camerelor şi configurarea soluţiei a fost realizată de către compania TeamOne, din Iași.

 

Evenimentul va putea fi urmărit live atât pe Facebook, cât şi pe Youtube, prin accesarea:

Platforma Youtube asigură atât o vizualizare a conţinutului live, cât şi o accesare a materialelor înregistrate anterior, în limita a patru ore.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv