Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

CUPA ROMÂNIEI: Steaua, eliminată de CS Mioveni. Vicecampioana, pe marginea prăpastiei

CS Mioveni, formaţie aflată pe locul 6 în Liga a doua, s-a calificat surprinzător în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a trecut, la penaltiuri, de Steaua Bucureşti.

steaua

Convins că formaţia sa va câştiga meciul fără probleme, Laurenţiu Reghecampf şi-a permis să menajeze câţiva titulari, iar acest lucru avea să-l coste în cele din urmă.

Cei de la Mioveni au intrat pe teren decişi să-şi vândă scump pielea şi să-şi joace şansa, astfel că au oferit o replică dârză. A fost 0-0 după 90 de minute în care Andrei Nilă, Staicu şi Ayza au făcut ce au vrut cu apărarea debusolată a Stelei.

Nilă avea să şi deschidă scorul în minutul 96, dar Vlad Achim a egalat în minutul 114. Rămasă cu un om în minus pe final, formaţia din Mioveni a trăit periculos, dar Steaua nu a găsit drumul spre poartă.

La penaltiuri, gazdele au fost mai exactate, au ratat o singură dată, din şase şuturi, şi s-au calificat în sferturi, după ce Boldrin şi William de Amorim nu au nimerit ţinta.

Eşecul de la Mioveni a complicat şi mai mult viaţa din curtea Stelei. Patronul Gigi Becali aruncă cu acuze în stânga şi în dreapta, astfel că e posibil ca la iarnă să vedem o adevărată revoluţie şi schimbări masive în rândul vicecampioanei.

Tot miercuri, FC Voluntari s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după 3-0 cu ASA Târgu Mureş.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv