Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Tribunalul Vaslui l-a plasat în arest la domiciliu pe fostul lider PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu pânăla 15 grade / 

Breaking News:

Dinamo şi-a încordat muşchii cu Chiajna şi dă semne că se poate bate la titlu

Etapa a 25-a, penultima a sezonului regulat din Liga I, a început cu o victorie chinuită a Astrei la Botoşani, 1-0, şi a continuat cu un succes categoric obţinut de Dinamo, 4-0 cu Concordia Chiajna.

4066_file1_thumb1

Deşi oaspeţii au adus jucători cu CV-uri impresionante precum Obodo şi Milevski, Dinamo a spulberat-o pe Concordia, nelăsându-i nicio şansă.

Totuşi, dominarea gazdelor a fost favorizată de golul marcat rapid, din penalty, de Dorin Rotariu, după o fază în care apărarea Concordiei s-a întrecut în gafe.

Au urmat reuşitele înscrise de “gemenii-golului”, Essombe, două, şi Gnohere şi Dinamo obţine un succes important, la capătul unui meci în care “câinii roşii” au dat semne că se pot bate cu şanse reale în lupta pentru titlu.

Contra Concordiei, Dinamo a avut 58% posesia şi a dominat categoric statisticile, şuturi 18-6, pe poartă 11-4, cornere 10-5.

Într-un alt meci disputat sâmbătă, în Liga I, CSMS Iaşi şi Poli Timişoara au încheiat la egalitate, 1-1. Etapa continua duminică, cu meciurile Petrolul Ploieşti – Viitorul Constanţa şi CFR Cluj – ASA Târgu Mureş şi se va termina luni, cu partidele Pandurii Târgu Jiu – CS Universitatea Craiova şi FC Voluntari – Steaua Bucureşti.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv