Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Dinamo – Steaua 3-1. Liderul Ligii I, pus la respect de o echipă aflată în căutări

Meciul dintre Dinamo şi Steaua, cea mai aşteptată partidă a etapei a 18-a a Ligii I la fotbal, a avut o evoluţie demnă de un thriller.

nemec

Steaua a primit un penalty în secunda 9 şi a deschis scorul, dar a terminat partida în genunchi, fiind învinsă cu 3-1 la capătul unei dispute controlate clar de trupa lui Ioan Andone.

În ciuda golului marcat de Boldrin, care a transformat cu siguranţă penaltiul acordat în urma faultului comis de Penedo, Steaua a părut mai mereu cu un pas în urma adversarului având mari dificultăţi în a desface apărarea dinamovistă.

Hanca a egalat în minutul 37, în urma unui penalty ciudat acordat de Ovidiu Haţeganu. Centralul a penalizat o intervenţie a lui Pintilii, pe care l-a şi blagoslovit cu un cartonaş galben, dar mai fault a părut intervenţia lui Tamaş din aceeaşi fază.

În prelungirile primei reprize, Dinamo a preluat conducerea. Nedelcearu s-a descotorosit lejer de Momcilovic, a scăpat singur cu Niţă şi a punctat cu un şut plasat.

În partea a doua, Steaua a forţat ofensiva, dar s-a apropiat rar de poarta adversă, Penedo fiind pus doar în două sau trei rânduri în pericol. De partea cealaltă, Dinamo a lovit deseori periculos pe contră şi a închis tabela în minutul 58.

În urma unui balon aruncat la bătaie, Nemec a profitat de o neînţelegere între Tamaş şi Niţă, l-a păcălit pe portarul Stelei din preluare şi a trimis balonul în poarta goală.

Dinamo – Steaua s-a încheiat 3-1, rezultat care dă peste cap calculele Ligii I în condiţiile în care CS Universitatea Craiova şi Viitorul Constanţa s-au apropiat la un singur punct de lider, după 2-0 cu ACS Politehnica Timişoara, respectiv 1-0 cu CSM Politehnica Iaşi.

Mai mult, Gaz Metan Mediaş stă şi ea la pândă, în ciuda egalului de la Botoşani, 0-0, iar CFR Cluj ar putea începe să se implice şi ea serios în lupta pentru titlu, în cazul unei victorii pe terenul campioanei Astra Giurgiu.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv