Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Dinamo – Steaua, derby-ul invalizilor

Steaua Bucureşti a obţinut una dintre cele mai spectaculoase victorii din actualul sezon, trupa lui Mirel Rădoi impunându-se, cu 5-3, în meciul cu FC Botoşani de duminică seara.

chipciu
Chipciu a vazut, in meciul cu FC Botosani, al patrulea sau cartonas galben din acest sezon

În ciuda acestei victorii, Steaua este abia pe locul al treilea în Liga I, la egalitate de puncte cu Pandurii Târgu Jiu, ocupanta locului al patrulea, şi la şase puncte de liderul Astra Giurgiu.

Mai mult, pentru campioana României urmează un duel extrem de dificil cu marea rivală, Dinamo Bucureşti. Deşi “câinii” sunt doar pe 5, un succes al lui Dinamo ar face ca trupa lui Mircea Rednic să ajungă la egalitate de puncte cu campioana României en-titre, astfel că Dinamo vrea să profite la maxim de avantajul terenului propriu.

Misiunea dinamoviştilor pare uşurată de faptul că Steaua va avea nu mai puţin de cinci absenţe. Pe lângă accidentările de lungă durată ale lui Hamroun, Kharja, Muniru, Papp şi Enceanu, Steaua i-a pierdut şi pe Tahar şi Chipciu. Ambii au devenit suspendaţi, după ce au văzut cartonaşe galbene în disputa cu FC Botoşani.

Iar soarta Stelei rămâne în continuare una extrem de complicată dacă ne gândim că Varela, Toşca, Guilherme, Filip şi Tade sunt şi ei în continuare la un pas de suspendare.

Nici Dinamo nu stă, însă, foarte liniştită înainte de derby-ul cu Steaua. Coordonatorul Cosmin Matei şi fundaşul Andrei Marc vor rata confruntarea cu Steaua din cauza cumului de cartonaşe galbene. Primul este considerat omul care rezolvă atacul, cu două goluri şi patru pase decisive la activ, iar Marc era stâlpul apărării, fundaşul de 22 de ani fiind şi singurul apărător al lui Dinamo care a reuşit să marcheze până acum în actualul sezon.

Derby-ul Dinamo – Steaua se va disputa pe 22 noiembrie. Trupa lui Mircea Rednic este echipa gazdă, însă rămâne de văzut dacă meciul se va disputa pe Naţional Arena sau pe arena din Şoseaua “Ştefan cel Mare”

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv