Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Doliu în lumea fotbalului. A murit unul dintre cei mai mari jucători italieni

Lumea fotbalului mondial este în doliu, după ce duminică dimineața s-a anunțat decesul celui care a fost Davide Astori, căpitanul echipei AC Fiorentina.

Fotbalistul de 31 de ani a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Udine. Fiorentina urma să joace duminică pe terenul celor de la Udinese, în etapa a 27-a a campionatului de fotbal din Italia.

Duminică dimineața, jucătorii celor de la Fiorentina au coborât la parterul hotelului în care erau cazați pentru a lua micul dejun. În momentul în care au văzut că Astori lipsește, au început să-l sune pe mobil.

Pentru că au văzut că nu răspunde, colegii fundașului central au mers la camera acestuia și au spart ușa. Din păcate, Astori zăcea fără suflare pe pat.

Din primele informații reiese că fotbalistul a murit în urma unui stop cardio-respirator, însă polițiștii așteaptă rezultatul autopsiei.

Federația Italiană a luat decizia de a amâna toate meciurile care urmau să se dispute duminică în Serie A. La 13.30, ora României, ar fi trebuit să se joace meciul dintre Genoa și Cagliari, însă partida a fost amânată cu doar câteva minute înainte de start.

Jucătorii erau pe teren în momentul în care s-a anunțat de la stație decesul lui Astori și amânarea meciului. Imediat, mai mulți fotbaliști ai celor două echipe au izbucnit în lacrimi.

Astori a adunat peste 300 de meciuri în Serie A, evoluând pentru Cremonese (33 de meciuri), Cagliari (178 de meciuri, 3 goluri), AS Roma (30 de meciuri, un gol) și Fiorentina (109 meciuri, 3 goluri).

A adunat 14 selecții în echipa națională a Italiei, marcând un gol împotriva Uruguaiului la Cupa Confederațiilor, în 2013. În urma sa rămâne o soție îndurerată și o fetiță de numai doi ani.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv