Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Două veşti bune şi una proastă din tenis! Victorii pentru Raluca Olaru şi Ana Bogdan. Monica Niculescu, eşec lamentabil

Monica Niculescu a ratat ocazia de a deveni a doua cea mai bună jucătoare de tenis din România, după ce a pierdut surprinzător de clar finala turneului feminin de tenis de la Hobart (Australia), competiţie dotată cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Monica Niculescu (sursa foto zerofotbal.ro)
Monica Niculescu (sursa foto zerofotbal.ro)

Deşi a avut-o în faţă pe Elise Mertens (Belgia), locul 127 mondial, Monica nu s-a regăsit şi a pierdut clar, scor 3-6, 1-6, în faţa unei sportive care a câştigat turneul de la Hobart, deşi a ajuns pe tabloul principal după ce a trecut de calificări.

Monica rămâne cu 21.400 de dolari şi 180 de puncte WTA, după aventura sa de la Hobart, dar de acum îşi concentrează atenţia pe Australian Open, care va debuta luni la Melbourne.

Din fericire, ziua de sâmbătă ne-a adus şi două veşti bune din tenis. După ce au pierdut finala de dublu de la Shenzhen (China), Raluca Olaru şi Olga Savchuk (Ucraina) s-au revanşat la Hobart.

Cele două sportive şi-au adjudecat trofeul pus în joc în Australia, după ce au trecut în finală, 0-6, 6-4, 10-5, de favoritele 3, Gabriela Dabrowski (Canada) şi Zhaoxuan Yang (China). Graţie acestui succes, Raluca Olaru şi Olga Savchuk obţin câte 6.150 de dolari şi 280 de puncte WTA.

Şi de la Australian Open avem o primă veste uriaşă, în condiţiile în care Ana Bogdan a devenit, oficial, a şasea româncă ce ajunge pe tabloul principal al primului Grand Slam de tenis al anului.

După ce a trecut de olandeza Arantxa Rus, 3-6, 6-1, 6-4, şi de australianca Ellen Perez, 6-2, 7-6, Ana Bogdan s-a impus şi în finala cu chinezoaica Lin Kai Zhang, scor 7-6, 2-6, 6-2.

Ana Bogdan se alătură, astfel, celor cinci tenismene de la noi admise direct pe tabloul principal de la Melbourne, Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea şi Patricia Maria Ţig.

46 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv