Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Echipele românești dau primele bătălii pentru calificarea în play-off-ul Europa League

Joi seara sunt programate partidele din prima manșă a turului III preliminar din Europa League.

Trei formații românești dau primele bătălii pentru calificarea în play-off-ul Europa League și pentru apropierea la un singur pas de milioanele de euro care se împart echipelor ce ajung, în cele din urmă, în faza grupelor.

CFR Cluj, campioana națională en-titre, FCSB, vicecampioana națională en-titre, și CS Universitatea Craiova, deținătoarea Cupei României joacă toate trei în deplasare și cel puțin două dintre ele sunt cotate cu șanse importante de a obține rezultate care să le asigure încă din această seară calificarea în play-off.

CFR Cluj joacă de la 19.00, ora României, cu Alashkert, din Armenia. Deși nu se regăsesc în startul actualului sezon, ardelenii sunt considerați favoriți în deplasarea din Armenia.

Se consideră că mai degrabă condițiile dificile de joc vor pune mai multe probleme CFR-iștilor decât o formație plină cu armeni, sârbi și doi sau trei jucători proveniți din zone exotice precum Lester Peltier, din Trinidad Tobago, sau americanul Cesar Romero, jucător de origine mexicană.

De la 19.30, ora României, se joacă partida dintre RasenBallsport Leipzig și CS Universitatea Craiova. Iar bookmakerii consideră că oltenii merg în Germania ca mielul la tăiat, fiind greu de crezut că o formație care și-a vândut în vară cei mai buni jucători va rezista în fața unei echipe care are jucători ce au strălucit la Mondialul din Rusia precum suedezul Emil Forsberg, danezul Yussuf Poulsen sau Timo Werner, viitorul mare centru-înaintaș al Germaniei.

De la 21.45, ora României, FCSB întâlnește pe Hajduk, la Split, în Croația. Încurajați de ultimele victorii obținute de vicecampioana României, bookmakerii consideră că FCSB are mari șanse să obțină un rezultat pozitiv în Croația.

Totuși, rămâne de văzut modul în care puștii-minune ai FCSB-ului, Dennis Man, Florinel Coman și Olimpiu Moruțan, se vor descurca într-o atmosferă incendiară făcută de fanii croați.

Iar pentru cei care nu vor să rateze aceste partide vă spunem că meciul din Armenia se poate vedea pe Digi Sport 1, LOOK Plus și Telekom Sport 1, meciul din Germania se poate vedea pe TVR 1, iar meciul din Croația se poate vedea pe PRO TV.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv