Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

El Clasico: Avantaj moral pentru FC Barcelona!

Pe 21 noiembrie, de la 19.15 (ora României), se dispută un nou episod din cel mai spectaculos duel al fotbalului, Real Madrid – FC Barcelona.

 

Messi a revenit la antrenamentele Barcelonei
Messi a revenit la antrenamentele Barcelonei

Cunoscute sub denumirea de El Clasico, duelurile dintre Real Madrid şi FC Barcelona sunt în permanenţă deschise oricăror rezultate, dar de această dată catalanii par mari favoriţi, deşi întâlnirea de peste 11 zile va avea loc în fieful “galacticilor”.

Deşi lipsită de aportul lui Lionel Messi, Barcelona şi-a făcut pe deplin datoria şi este lider în Primera Division, cu trei puncte în faţa Realului, după o victorie confortabilă obţinută în faţa unui adversar complicat, 3-0 cu Villarreal.

De partea cealaltă, Cristiano Ronaldo, vedeta Realului, nu traversează cea mai bună perioadă, iar asta s-a văzut şi în eşecul suferit de madrileni, 2-3 la Sevilla.

Mai mult, vedetele celor două echipe s-ar putea vedea într-o postură diametral opusă la marele derby. Recuperat în mare măsură după accidentarea suferită la genunchi, Messi a făcut primul antrenament cu mingea şi are mari şanse să fie pe teren la meciul de la Madrid.

În schimb, Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema, cei mai buni marcatori ai Realului din acest sezon (14 dintre cele 26 de goluri marcate de Real în campionat), sunt în pericol să rateze marele meci. Portughezul ar putea fi suspendat în baza probelor video, după ce l-a lovit pe mijlocaşul Krychowiak, în duelul cu Sevilla, în timp ce Benzema are probleme tot mai mari cu legea.

Atacantul francez este acuzat de complicitate la tentativă de şantaj şi riscă până la şapte ani de închisoare, mai ales că procurorii francezi au dat publicităţii tot mai multe probe care arată că Benzema a fost intermediarul dintre mijlocaşul Mathieu Valbuena şi cei care au încercat să-l şantajeze pe fotbalist cu un sex-tape.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv