Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Eliminat din Europa League, Mircea Lucescu pregăteşte despărţirea de Şahtior

De 12 ani la Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu se află pe final de contract cu gruparea ucraineană şi sunt şanse minime ca tehnicianul român să-şi mai prelungească acordul cu trupa finanţată de Rinat Ahmetov.

lucescu

Chiar şi aşa, Lucescu şi-ar fi dorit să-şi încheie domnia de la Doneţk în stil mare, însă nu i-a reuşit pasienţa. După ce a pierdut bătălia cu Dinamo Kiev din campionat, Şahtior a părăsit şi Europa League, fiind eliminată în semifinale.

După 2-2 la Doneţk, Şahtior a pierdut, cu 1-3, returul cu FC Sevilla din Andaluzia în special din cauza evoluţiei senzaţionale a francezului Kevin Gameiro, atacant care şi-a trecut în cont o dublă plus o pasă decisivă şi a mai pus încă 10 milioane de euro la cota de transfer pe care Sevilla o cere Barcelonei în schimbul său.

Sătul să facă naveta până la Lvov şi retur şi dezamăgit de faptul că mulţi fotbalişti din afara Ucrainei refuză transferul din cauza conflictului armat din zona Doneţk, Mircea Lucescu ar vrea să-şi încerce norocul la o nouă echipă.

S-au vehiculat tot felul de scenarii fandosite, gen Paris Saint Germain sau chiar o revenire la Internazionale Milano, însă apropiaţii lui Lucescu susţin că, cel mai probabil, antrenorul român ar urma să ajungă la Fenerbahce Istanbul tocmai pentru ca, înainte de pensionare, să-şi mai îndeplinească o ambiţie personală.

Văzut ca un adevărat erou în Turcia, Lucescu ar vrea să câştige Super Liga turcă şi cu Fenerbahce, după ce a reuşit îndeplinirea acestui obiectiv cu Galatasaray Istanbul (2002) şi cu Beşiktaş Istanbul (2003).

Şi deşi fotbalul turc se confruntă cu probleme financiare destul de serioase, Lucescu ar avea totuşi ocazia să antreneze la Fenerbahce jucători de top precum Diego, Robin Van Persie, Nani sau Raul Meireles.

Alături de FC Sevilla, în finala Europa League s-a calificat şi FC Liverpool, formaţie care a trecut, cu 3-0 şi 0-1, de Villarreal. Ultimul act al competiţiei va avea loc pe 18 mai, la Basel.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv