Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Evoluţii remarcabile ale internaţionalilor români în weekend. Ştefan Radu, Chiricheş şi Florin Andone, pe lista marcatorilor

Weekendul trecut a fost cam ultimul cu fotbal plin pe 2016, în condiţiile în care multe campionate au tras sau se pregătesc să tragă obloanele până la anul.

andone

Însă weekendul trecut a reprezentat şi o ocazie de vis pentru internaţionalii români de a se remarca la cel mai înalt nivel.

Evoluţiile remarcabile au început sâmbătă, când Florentin Matei a fost co-autor la golul victoriei marcat de Andrijasevic în partida NK Rijeka – Istra 1-0. Matei a fost titular şi a jucat 74 de minute la gazde, iar graţie acestui succes NK Rijeka şi-a consolidat poziţia de lider în Croaţia, cu şase puncte avans faţă de Dinamo Zagreb.

Xanthi Skoda, echipa lui Răzvan Lucescu, a obţinut, tot sâmbătă, o victorie spectaculoasă, 4-0 la Veria. Formaţia antrenorului român a ajuns pe un incredibil loc 2 în Grecia, la nouă puncte de liderul autoritar, Olympiakos Pireu.

În Liga a doua spaniolă, Getafe a trecut, sâmbătă, de Valladolid, scor 3-1. Paul Anton a fost integralist la gazde şi a deschis scorul, marcând al doilea său gol din acest sezon. Getafe este pe locul 3 în Segunda şi poate visa la viitoare dueluri cu Barcelona şi Real Madrid din sezonul viitor.

Ziua de duminică a fost una de vis pentru mulţi fotbalişti români. Titular în Napoli – Torino, 5-3, Vlad Chiricheş a avut o evoluţie remarcabilă în defensiva gazdelor, în ciuda celor trei goluri încasate de napoletani, şi a marcat golul de 4-1, reuşind al doilea său gol în tricoul lui Napoli în acest sezon.

Pe de altă parte, Ştefan Radu, liderul lui Lazio Roma, a marcat golul prin care s-a stabilit scorul final în partida Lazio – Fiorentina 3-1. Fundaşul român l-a învins cu un şut splendid pe conaţionalul său Ciprian Tătăruşanu, integralist la oaspeţi.

Florin Andone a fost din nou eroul lui Deportivo La Coruna, românul deschizând scorul în meciul pe care echipa sa l-a câştigat, scor 2-0, cu Osasuna. După un debut de sezon modest, Andone a început să găsească regulat plasa porţii adverse, astfel că românul a ajuns la 6 goluri în ierarhia celor mai buni marcatori din Spania.

Andone este la egalitate cu Antoine Griezmann şi peste jucători precum Gareth Bale, Karim Benzema sau Neymar. Mai ales graţie golurilor înscrise de Andone, La Coruna a urcat pe locul 15, având patru puncte peste linia retrogradării şi fiind la doar şapte puncte de locurile de Europa League.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv