Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FCSB își consolidează locul 1, după 2-0 cu Dunărea Călărași

FCSB rămâne liderul Ligii I la fotbal și după etapa a noua, grație succesului obținut duminică seara, 2-0 Dunărea Călărași.

sursa foto editia.ro

Vicecampioana României și-a mutat casa de pe Național Arena pe Stadionul Anghel Iordănescu, din Voluntari, și asta o costă la nivel de imagine.

FCSB a jucat împotriva formației Dunărea Călărași, iar oaspeții au avut în multe momente galeria mai sonoră.

Totuși, acest aspect nu s-a văzut și în evoluția meciului, Dunărea oferind o replică palidă, mai ales în primele 60 de minute.

Dennis Man a deschis repede scorul, după o centrare de pe stânga, iar Florin Tănase a făcut 2-0 înainte de pauză, după ce a transformat un penalty.

Dunărea a prins mai mult curaj pe final, profitând și de faptul că FCSB a luat piciorul de pe accelerație, însă elevii lui Dan Alexa nu au reușit să șteargă imaginea deplorabilă de până atunci.

FCSB a ajuns la 18 puncte din 9 etape, având două puncte peste CFR Cluj, 1-0 la AFC Hermannstadt, și trei puncte peste Sepsi Sf. Gheorghe, doar 1-1 acasă cu FC Voluntari.

În celelalte meciuri jucate până acum s-au înregistrat următoarele rezultate: Politehnica Iași – Dinamo București 1-0, FC Botoșani – Concordia Chiajna 0-2 și CS Universitatea Craiova – Viitorul Constanța 2-0.

Luni seara, etapa este închisă de meciul Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaș (21.00), un adevărat derby al rundei în condițiile în care cele două formații au impresionat în prima parte a campionatului.

7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv